Over Ons

Broers

Wij zijn Arjan en Johnny Hoekman. Samen runnen wij Arjo Diertotaal in Kwadendamme. Nu weet u direct waar onze naam Arjo vandaan komt!

(Dier)vriendelijk

Het welzijn van onze dieren staat voorop. Maar ook de tevredenheid van onze klanten & bezoekers! We adviseren u graag en helpen u op weg.

Specialist

Diertotaal Arjo is de Kippen Specialist in Zeeland en ver daar buiten. Niet alleen door onze jarenlange kennis die door ons in de afgelopen 25 jaar is opgedaan, maar ook door onze passie voor vogels.

Missie

"We doen dit al meer dan 20 jaar, en vanuit een uit de hand gelopen hobby is dit 'werk' geworden"

Visie

Uw dier verdient het allerbeste. Daar beginnen we al mee met de verzorging hier bij Diertotaal Arjo. Door onze expertise op het gebied van vogels en kippen kunnen we de dieren de beste start geven. We vertellen u graag over de verschillende rassen en welk ras of rassen het beste bij uw (thuis- of bedrijfs) situatie passen. We hebben alle benodigdheden in huis en ruim op voorraad; voeding en benodigdheden. Daarbij kunnen we ook voor het dierverblijf zorgen, van een konijnenhok tot een kippenren of volière.

Een kip, een vogel of een knaagdier is een levend wezen. Bent u ongerust over de gezondheid van uw dier, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

1 hectare

Met ons terrein van 1 hectare groot, vol met dieren, dierenbenodigdheden en diervoeders, kunnen we ons wel de grootste dierenspeciaalzaak van Zeeland noemen.

Stal Arjo

In de “volksmond” worden wij ook wel Stal Arjo genoemd. Dit komt voort uit hoe ons bedrijf heette toen wij begonnen. Echter van een “stal” konden we al snel niet meer spreken. Totaal past inmiddels beter bij ons concept!

Kijk ook eens bij ons schoonzusje, Marissa Hoekman. Haar ponyclub en kinderfeestjes zijn een echte aanrader voor ieder kind dat graag buiten is en van pony’s houdt. De kinderfeestjes zijn voor ieder kind onvergetelijk! klik hier: ShettenPret

Kwadendamme

Diertotaal Arjo

sier- en krielkippen

Kippen Specialist

Scroll naar boven